Vital -- Farmaciile Vital

 

Lista Vital

Pentru a accesa colecţia mesajelor publicate anterior pe listă, vizitaţi Arhivele Vital. (Arhiva curentă este disponibilă numai membrilor listei.)

Folosirea listei Vital
Pentru a trimite un mesaj către listă, trimiteţi un email la adresa vital@lists.psw.ro

În secţiunile următoare vă puteţi abona la această listă, sau vă puteţi modifica datele existente de abonament.

Abonarea la Vital

Vă puteţi abona la lista de discuţii Vital completând formularul de mai jos. Veţi primi un mesaj prin care vi se cere confirmarea, pentru a preveni abonarea dumneavoastră abuzivă de către alte persoane. De îndată ce confirmarea este primită, cererea dumneavoastră va fi reţinută pentru aprobare de către un moderator al listei. Veţi fi anunţat(ă) despre decizia moderatorului prin e-mail. Aceasta este de asemenea o listă privată, însemnând că lista membrilor abonaţi nu este disponibilă persoanelor externe.

  Adresa de email:  
  Numele (opţional):  
  Puteţi introduce o parolă mai jos. Aceasta nu va asigura o protecţie extraordinară, dar ar trebui să prevină intervenţia altora în datele dumneavoastră de abonament. Nu folosiţi parole valoroase atâta timp cât acestea vă vor fi retrimise ocazional în text clar.

  Dacă nu introduceţi nici o parolă, va fi generată automat una pentru dumneavoastră, şi vă va fi trimisă de îndată ce veţi confirma abonarea la listă. Puteţi oricând cere re-trimiterea parolei prin email la editarea preferinţelor personale.
  Alegeţi o parolă:  
  Reintroduceţi parola pentru confirmare:  
  Limba preferată:  
Abonaţii listei Vital
(Lista abonaţilor este disponibilă numai membrilor listei.)

Introduceţiadresa şi parola dumneavoastră pentru a vizita lista abonaţilor:

Adresa: Parola:  

Pentru a vă dezabona de la Vital, pentru a primi notificări de reamintire a parolei de acces sau pentru a vă modifica opţiunile de abonament, introduceţi adrea dumneavoastră de abonare:

Dacă lăsaţi acest câmp gol, vi se va cere adresa de e-mail


Lista Vital este deţinută de webmaster at psw.ro
Interfaţa administrativă a Vital (necesită autorizare)
Toate listele de discuţii de pe lists.psw.ro

Delivered by Mailman
version 2.1.21
Python Powered GNU's Not Unix